جشن سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه صنعتی شیراز

جشن بزرگداشت سی و نهمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران از طرف امور فرهنگی دانشگاه با حضور مسئولین محترم دانشگاه، اساتید،کارکنان و دانشجویان در روز یکشنبه ۹۶/۱۱/۱۵ از ساعت ۱۰ الی ۱۲در سالن دکتر طاهری برگزار گردید.در آغاز مراسم ریاست محترم دانشگاه و میهمان برنامه جناب حجه الاسلام والمسلمین شیخ علیرضا حدائق ضمن تبریک فرا رسیدن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در خصوص دستاوردهای انقلاب اسلامی ایراد سخن نمودند. مسابقه و اهداءجوایز، موسیقی سنتی، اجرای برنامه طنز و پذیرایی از دیگر برنامه های این مراسم بود.

آشنایی نسل جوان با اهداف انقلاب اسلامی و رویدادهای قبل و پس از پیروزی جمهوری اسلامی ایران، تبیین اندیشه های امام خمینی(ره)، گرامیداشت یاد و خاطره رهبر کبیر انقلاب اسلامی و شهدای انقلاب اسلامی از مهم ترین اهداف برگزاری ویژه برنامه گرامیداشت ایام الله دهه فجر است.