سومین نشست عادی از دور دوم هیات امنای دانشگاه صنعتی شیراز و موسسات عضو
سومین نشست عادی از دور دوم هیات امنای دانشگاه صنعتی شیراز و موسسات عضو
جلسه هیات امنا با حضور اعضای حقوقی و حقیقی، آقای دکتر باقری رئیس محترم مرکز هیأتهای امنا و هیأتهای ممیزه، آقای دکتر کسکه معاون محترم مركز هيأتهاي امنا و هيأتهاي مميزه، دکتر نصیری قیداری رئيس محترم كميسيون دائمي هيأت امناي دانشگاه، دکتر تاجگردون، دکتر ظهیرامامی و روسای دانشگاه صنعتی شیراز، دانشگاه سلمان فارسي كازرون، دانشگاه فسا و مرکز آموزش عالی لامرد در دانشگاه صنعتی شیراز برگزار گردید.
آقای دکتر علویان مهر ریاست محترم دانشگاه صنعتی شیراز گزارشی از فعالیتهای دانشگاه در حوزه بینالملل و همکاریهای مشترک علمی و نیز امضای تفاهمنامه همکاری با دانشگاههای کشور عراق، عمان، مالزی، فرانسه و مجارستان ارائه نمودند. ایشان در خصوص پذیرش دانشجویان خارجی از کشور عراق در مقطع تحصیلات تکمیلی در آینده نزدیک و با کسب مجوزهای مربوطه از حوزه روابط بینالملل دفتر همکاریهای وزارت عتف اطلاعرسانی نمودند. همچنین گزارش فعالیتهای انجام شده جهت تأمین مرکز رشد با همکاری پارک علم و فناوری استان فارس و نیز ساماندهی و جهتدهی شرکتهای دانشبنیان در دانشگاه صنعتی شیراز را ارائه نمودند.
در ادامه روسای محترم موسسات عضو گزارشی از عملکرد یکساله دانشگاه خود ارائه نمودند.
آقای دکتر تاجگردون رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان فارس و عضو هیأت امنا دانشگاه صنعتی شیراز نسبت به ارائه اولویتهای برنامه آمایش آموزش عالی توسط وزارت عتف جهت لحاظ نمودن در آمایش سرزمین تاکید و همچنین نسبت به حمایت از پروژههای ملی از بخش بودجه توازن ملی در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی مطالبی اظهار داشتند.
آقای دکتر باقری قائم مقام وزیر و رئیس مرکز هیأتهای امنا و هیأتهای ممیزه وزارت عتف نسبت به برنامه وزارت در راستای توسعه همکاریهای مشترک بینالمللی، طرحهای تحقیقاتی، دورههای آموزشی و فناوری با سایر کشورها و اهمیت آن تاکید نمودند. همچنین از برنامههای دانشگاهها درخصوص توسعه ارتباطات با کشورهای همسایه و پذیرش دانشجوهای خارجی در راستای ارتقاء دیپلماسی علمی کشور استقبال نموده و بر توسعه آن تاکید نمودند.
تاکید بر اجرای آمایش آموزش عالی به منظور هدفمند کردن منابع و در نتیجه عدم توسعه کمی مراکز آموزشی کشور و نیز مأموریت گرا کردن آنها و نیز پرهیز از انجام امور موازی در آموزش عالی و شبکهسازی مراکز با کمک دانشگاههای مادر از جمله تاکیدات آقای باقری بود.
آقای دکتر باقری دقت در جذب اعضای هیأت علمی کیفی و رعایت عدالت در اینکار بدلیل اهمیت وجود نیروی متخصص بعنوان سرمایه اصلی دانشگاه و نیز برگزاری نشستهای مستمر مدیریت با اعضای هیأت علمی موجود به منظور بهرهبرداری از خرد جمعی و همچنین توجه ویژه به اعضای هیأت علمی موثر در حوزههای آموزش، پژوهش و فناوری و نوآوری مورد تاکید قرار دادند.