شروع به کار سامانه کارآموزی دانشگاه صنعتی شیراز

سامانه کارآموزی دانشگاه صنعتی شیراز شروع به کار کرد. هدف از راه‌اندازی این سامانه برقراری ارتباط بین دانشگاه صنعتی شیراز و شرکت‌ها از یک سو و هموار کردن شرایط ورود دانشجویان به بازار کار و تسهیل فرآیند استخدام از سوی دیگر است.

از آنجایی که دوره کارآموزی اولین قدم برای آشنایی با مشاغل و محیط کار است، با ثبت‌نام در این سامانه می‌توانید آگاهی خود را نسبت به محیط کار بالا برده، مشاغل مورد نیاز کسب‌وکارها و مهارت‌های نرم و سخت هریک را بشناسید و از آخرین فرصت‌های کارآموزی در معتبرترین شرکت‌ها مطلع شوید.

خدمات سامانه کارآموزی دانشگاه صنعتی شیراز فقط ویژه دانشجویان نیست. شرکت‌ها نیز می‌توانند فرصت‌های کارآموزی خود را بر روی این سامانه قرار داده و نیروی انسانی خود را از میان بهترین دانشجویان انتخاب کنند.

با استفاده از این روش هزینه‌های استخدامی شرکت‌ها به میزان زیادی کاهش پیدا کرده و نیروی کار جوان و تازه‌نفس به کسب‌وکارها اضافه می‌شوند. همچنین کسب‌وکارها با برگزاری تورهای داخل شرکتی می‌توانند دانشجویان را از یک طرف با محیط کار آشنا کرده و از طرف دیگر آنها را در پیدا کردن مسیر شغلی یاری کنند.

برای ورود به سامانه کارآموزی دانشگاه صنعتی شیراز بر روی لینک زیر کلیک کنید: