پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی شیراز به مناسبت هفته دولت و روز کارمند

بسمه تعالی

اولین هفته شهریورماه یادآور یک دولت پاک و مردمی و شهادت دو تن از بزرگ مردان ایران عزیز اسلامی شهیدان رجایی و باهنر است. بسیار به جا و شایسته است که نام و خاطره آن دو بزرگوار به عنوان الگو و سرمشقی برای حرکت در مسیر انقلاب اسلامی ایران عزیز ماندگار بماند. به همین مناسبت همه ساله هفته اول شهریور ماه را به عنوان هفته دولت و  چهارمین روز این ماه را به نام روز کارمند نام‌گذاری کرده اند.
یقیناٌ موفقیت، توسعه و پیشرفت هر سازمانی به بهره وری، تخصص، تعهد کاری و اخلاقی نیروی انسانی آن سازمان وابسته است و هیچ تلاشی در راستای پیشرفت و ارتقای آن مجموعه بدون کوشش این عزیزان مثمر ثمر نخواهد بود و ارج نهادن به چنین سرمایه ارزشمندی، هر نهاد و سازمانی را به اهداف اصلی و چشم انداز آن نزدیکتر خواهد کرد.
اینجانب ضمن تبریک هفته دولت و روز کارمند، که با نام و یاد شهیدان والامقام"رجایی" و "باهنر" مزین شده است، قدردان زحمات و تلاش‌های صادقانه تمام همکاران در دانشگاه می‌باشم.
 از درگاه خداوند بزرگ برای تمامی همکاران گرامی آرزوی سلامتی، بهروزی و موفقیت روزافزون را دارم و امید است با توکل به خداوند متعال، همدلی، قانون‌مندی،  و مسئولیت‌پذیری در راستای ارتقای فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی شیراز گام‌های موثر و بلندی برداریم.
دکتر محمدمهدی علویان مهر