پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی شیراز به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی شیراز به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

مهر ماه، آغاز پائیز طبیعت و شروع بهار علم و دانش از راه رسید و صفحه دیگری برای پویندگان عرصه علم و دانش ورق می خورد و سپهر بینش و دانایی به روی هزاران دانشجو و دانش‌پژوه آغوش می‌گشاید.

تقارن باشکوه آغاز فصل علم و دانش با ایام سوگواری امام حسین(ع) و هفته دفاع مقدس و درس‌های این وقایع، می‌تواند کامل‌ترین مدرسه و دانشگاه برای کسانی باشد که جویای کشف و کسب آموزه‌های عمیق انسانی، معرفتی و الهی هستند. همزمانی این مناسبت‌های مهم می‌تواند این مفهوم را داشته باشد که می‌توان با کسب دانش و فضیلت مرزهای جدید علم و دانش را درنوردید و با پیوند علم و ایمان، قله‌های رفیع پیروزی و کامیابی را فتح کرد.

اینجانب آغاز سال تحصیلی را به جامعه دانشگاهی، به خانواده بزرگ و پر مهر علم و فرهنگ  دانشگاه صنعتی شیراز و بویژه دانشجویان نو‌ورود، که برای نخستین بار به محیط مقدس دانشگاه گام نهاده‌اند صمیمانه تبریک گفته و برای همگان از درگاه خداوند متعال موفقیت، بهروزی و سعادت را آرزومندم.

سال تحصیلی جدید اما شرائط متفاوتی را با وجود ویروس منحوس کرونا پیش روی آموزش و پژوهش کشور قرارداده و امیدواریم با تلاش و همت اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان محترم دانشگاه از این بحران هم عبور نماییم و مسیر کسب علم و معرفت و پژوهش برای پویندگان آن تسهیل و هموار گردد.

دکتر محمد مهدی علویان مهر