۱۶ آذر روز دانشجو گرامی باد

میاسای از آموختن یک زمان
ز دانش میفکن دل اندر گمان

۱۶ آذر روز دانشجو گرامی باد

۱۶ آذر یادآور روزی است که دانشجویان با نثار خون خود، طنین آزادی و حق‌طلبی را در محیط علم و دانش فریاد زدند تا آینده‌ای روشن برای جامعه ترسیم نمایند. امروز دانشجویان و دانشگاهیان ما میراث‌داران خون‌های پاک دانشجویان شهید آن زمان و نیز فداکاری هزاران جوان دیگری هستند که برای پیروزی و به ثمر نشستن انقلاب بزرگ ملت ایران و استحکام پایه‌های استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی از همه هستی خود گذشتند. اینجانب ۱۶ آذر روز دانشجو را به تمامی اصحاب علم و اندیشه، خاصه دانشجویان، اساتید و همکاران دانشگاهی تبریک و تهنیت عرض نموده و موفقیت همه دانشجویان تلاشگر و مؤمن را جهت تولید علم و تلاش روزافزون برای نیل به اهداف بلند نظام مقدس ایران عزیز اسلامی در سایه توجهات حضرت بقیه الله الاعظم (عج) از خداوند منان خواستارم.

دکتر محمد مهدی علویان مهر