اطلاعیه دانشگاه صنعتی شیراز در خصوص فعالیت های دانشگاه در وضعیت نارنجی شهرستان شیراز

در راستای اجرای طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت ها متناسب با وضعیت و روند شیوع بیماری اشی از ویروس کویید۱۹ در شهرهای کشور (مصوب چهل و چهارمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا) و به استناد بخشنامه شماره ۳۷۴۸۹۹ مورخ ۲۷/۸/۱۳۹۹سازمان امور اداری و استخدامی کشور، و با توجه به وضعیت نارنجی شهرستان شیراز و محدودیت های اعلام شده، به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند که حضور دانشجویان در دانشگاه و آزمایشگاه های تحقیقاتی جهت انجام فعالیت های ضروری (با هماهنگی استاد راهنما) در طی ساعت اداری دانشگاه بلامانع است. جهت استفاده از آزمایشگاه های تحقیقاتی در خارج از ساعات اداری دانشجویان تحصیلات تکمیلی می بایست نسبت به اخذ مجوز اقدام نمایند.

ضمن اینکه در حال حاضر امکان واگذاری خوابگاه میسر نمی باشد.