اطلاعیه بروز رسانی اطلاعات تماس دانشجویان در سیستم گلستان

به اطلاع دانشجويان گرامی تمامی مقاطع تحصیلی دانشگاه صنعتی شیراز مي رساند که بدليل تداوم شيوع ويروس کرونا و لزوم انجام فعاليت هاي آموزشي و پژوهشي به صورت غير حضوري، اطلاع رسانی های دانشگاه از طریق سامانه مدیریت یادگیری مودل، ارسال پیامک و یا درج اطلاعیه بر روی وب سایت دانشکده و دانشگاه انجام می گیرد.

به منظور اطمینان از درج صحیح شماره همراه و آدرس ایمیل شما در سامانه اتوماسیون آموزشی گلستان این اطلاعیه از طریق سامانه مودل به شما ایمیل می شود و بر روی وب سایت دانشگاه نیز درج می گردد.

همچنین پیامکی با متن "با سلام احتراما در خصوص اطلاعیه مسیرهای اطلاع رسانی دانشگاه صنعتی شیراز به وب سایت دانشگاه مراجعه فرمایید" به شماره درج شده در اتوماسیون آموزشی گلستان برای شما ارسال می­گردد.

در صورتیکه این اطلاعیه از طریق سامانه مودل به ایمیل شما ارسال نشده است، نسبت به اصلاح آدرس ایمیل خود در سیستم گلستان اقدام فرمایید. در صورت عدم دریافت پیامک با متن فوق الذکر، نسبت به اصلاح شماره همراه خود در سامانه گلستان اقدام فرمایید.

جهت اصلاح هریک از موارد ذکر شده، از طریق سامانه مودل به کارشناس امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی آقای مویدی پیام ارسال فرمایید.

معاونت آموزشی دانشگاه