پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی شیراز به مناسبت نوروز و آغاز سال نو

بسم الله الرّحمن الرّحیم
یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ
 یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَال

نوروز، صحیفه‌ای پر نقش و رنگ از سرزندگی و طراوت و روایتگر فرهنگ غنی سرزمین عزیزمان، ایران است که از نیاکان پاک ما به یادگار مانده و همه را به نو شدن و نو اندیشیدن و تفکر در قدرت بی انتهای پروردگار  برای تجدید حیات دعوت می‌کند و به عنوان کهن‌ترین سلسله پیوند آیین و سنن گذشته با حال است.

برآمد باد صبح و بوی نوروز                            به کام دوستان و بخت پیروز
مبارک بادت این سال و همه سال                   همایون بادت این روز و همه روز

آغاز سال  ۱۴۰۰ و نو شدن طبیعت مقارن است با عطر شمیم حیات‌بخش حسینی و دیگر اعیاد شعبانیه که لطافت بهاریمان را از عطر معنویت لبریز و کام جانمان را شیرین کرده است....سالی که نکوست از بهارش پیداست.
سال ۱۳۹۹ سالی پر از فراز و نشیب برای کشور بود و ملت عزيز ايران در سال گذشته، آزمون ها و تجربیات مختلفي را پشت سرگذاشت كه بحمدالله با هوشياري، خردمندي و همدلي مردم، همه ي تجربيات دشوار و لحظات تلخ اين سال را به خاطراتي شيرين مبدل كرد. جهاد بي وقفه ي كادر بهداشت و درمان و همكاري و همياري مردم براي مقابله با اپيدمي ویروس منحوس كرونا و درمان بيماران مبتلا، همه و همه نكات قابل  توجهي است كه با درنگ و تفکر بيش تر بر آن ها، ابعاد پنهاني از ويژگي هاي اخلاقي يك ملت و ميزان پويايي آن جامعه نمایان مي شود.
رسيد مژده كه ايام غم نخواهد ماند                        چنان نماند و چنين نيز هم نخواهد ماند.
امید است با همدلی همیشگی و توجه به دستورالعملها و پروتکلهای بهداشتی و عبور از بحران ویروس کرونا، شاهد حضور پر رنگ دانشجویان در عرصه علم و دانش و سنگر مقدس دانشگاه جهت حفظ و پیشبرد اهداف علمی کشور عزیزمان ایران باشیم.
به ياري خداوند متعال، در سال ۱۳۹۹، دانشگاه صنعتی شيراز نيز با همه ي دشوراي ها و تنگناهاي موجود، توانسته است با تلاشي مضاعف و همتي مثال زدني براي تحقق اهداف متعالي خويش در راستاي سياست هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي، اعتلاي علمي و فرهنگي، رشد و بالندگي تحقيقات و فناوري و ارتقاي سطح خدمات رساني به جامعه گام هاي بلندي بردارد و به موفقيت هاي چشمگيري دست يابد.
اينجانب ضمن تقدير و سپاس از زحمات همه همكارانم در سال گذشته، فرارسيدن سال نو را به تمامی دانشجویان عزیز، کارکنان محترم و اساتید ارجمند دانشگاه صنعتی شيراز و به همه هموطنان عزیز و گرامی تبريك و تهنيت عرض مي نمايم. سالي سرشار از موفقيت و بهروزي را برايتان آرزومندم و از خداوند متعال مي خواهم تا ملت سرافراز ایران را در مسير رشد و سازندگي و دستيابي به موفقيت هاي علمي رهنمون باشد.
دکتر محمد مهدی علویان مهر