مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه صنعتی شیراز به بهره برداری رسید

با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه صنعتی شیراز با سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیارد ریال افتتاح شد. دکتر ستاری در حاشیه آیین افتتاح این مرکز از نمایشگاه دستاوردها و اختراعات دانشگاه نیز بازدید بعمل آوردند.

مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه صنعتی شیراز به منظور ارائه آموزش‌های لازم برای افزایش مهارت‌های دانشجویان دانشگاه صنعتی شیراز و با کسب مجوز از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه اندازی شده است.

معرفی مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه:

مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه صنعتی شیراز به منظور ارائه آموزش های لازم برای افزایش مهارت های دانشجویان دانشگاه صنعتی شیراز؛ و با کسب مجوز از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه اندازی شده است. تلاش می کنیم با استفاده از توان دانشجویان مستعد؛ علاقه مند و صاحب ایده و بهره مندی از اساتید و کارآفرینان؛ فضای مناسبی  برای ایجاد و رشد کسب و کارهای دانش بنیان فراهم آوریم. در حال حاضر این مرکز در بخش جنوبی دانشگاه مستقر می باشد و همزمان با رشد فعالیت ها و جذب تیم های فعال و متقاضی راه اندازی کسب  کارهای نوپا؛ شاهد افزایش فضا و امکانات مرکز خواهیم بود.

اهداف و برنامه های پیش بینی شده برای مركز:

• ایجاد بستر مناسب برای ارتقاء مهارت دانش آموختگان جهت ورود به بازار کسب و کار.
  • تسهیل فرآیند تأسیس شرکت های دانش محور توسط اساتید و دانشجویان
  • کمک به شرکت های راه اندازی شده جهت تسریع در انجام مراحل اخذ مجوز دانش بنیان
  • فراهم نمودن بستری برای تبادل دانش و تجربه بین کارآفرینان؛ دانش آموختگان؛ اساتید و دانشجویان
  • ایجاد بستر مناسب برای شناسایی و جذب سرمایه گذاران خطر پذیر جهت حمایت از ایده ها و تسهیل فرآیند سرمایه­گذاری