کسب رتبه برتر کشور در چهارمین جشنواره زن و علم(جایزه مریم میرزاخانی) توسط خانم المیرا کیومرثیان دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی فیزیک دانشگاه صنعتی شیراز

کسب رتبه برتر کشور در چهارمین جشنواره زن و علم(جایزه مریم میرزاخانی)
توسط خانم المیرا کیومرثیان دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی فیزیک
با عنوان کارآفرین جوان در حوزه بانوان فعال اجتماعی
از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری را به ایشان ، دانشجویان ، کارکنان و استادان دانشگاه صنعتی شیراز  تبریک عرض نموده و امیدواریم شاهد توفیقات روزافزون جامعه دانشگاه صنعتی شیراز باشیم.

خانم المیرا کیومرثیان دانشجوی تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شیراز برنده جایزه مریم میرزا خانی در مرحله کشوری شد  که در طی مراسم اختتامیه کچهارمین جشواره زن وعلم با حضور معاون اول رییس جمهور ، وزیرعلوم ومعاون رییس جمهور در امور زنان وخانواده از ایشان به عنوان کارآفرین جوان تجلیل به عمل آمد .
خانم کیومرثیان موفقیت های بسیاری را در عرصه علم وکارآفرینی به خود اختصاص داده که از جمله این افتخارات می توان به رتبه برتر المپیاد شیمی وفیزیک در چند دوره متوالی ورتبه برتر جوان خوارزمی در رشته های الکترونیک وشیمی وداوری مسابقات کارآفرینی در سطح آکادمیک ومدال طلای مسابقات ملی کره جنوبی اشاره نمود.
وی بواسطه همین موفقیت ها در سن ۲۰ سالگی برای تجاری سازی پروژه ملی بازیافت فلزات گرانبها از ضایعات الکترونیکی ، کارخانه ای احداث نمود وبنیانگذار این صنعت دانش محور در کشور شد.از طرف استاندار وقت در سن ۲۰ سالگی به عنوان جوانترین کارآفرین کشور به عنوان عضو اصلی در جلسات اقتصادی استانداری فارس انتخاب شد.
 فعالیت مستمر در عرصه علم وکارآفرینی در حدود ۱۲ سال وآموزش کارآفرینی به دانشجویان ودانش آموزان وتلاش برای خودکفایی واستقلال از جمله دیگر فعالیت هایی است که این بانوی جوان در کارنامه خود دارد.
المیرا کیومرثیان در حاشیه مراسم در باب علم وکارآفرینی افزود : سرمایه دولت ها وکشور منابع ومعادن نیستند ، بلکه سرمایه کشور جوانان  متخصص وبا انگیزه ای هستند که امکان بهره برداری از این منابع را در اختیار قرار می دهند ، چه بسا جوامعی که علی رغم داشتن منابع ومعادن سرشار به دلیل عدم بهره گیری از متخصصان مجبور به خام فروشی به بهایی اندک هستند این در حالی است که تمام سود حاصل از این منابع در اختیار دولت وکشورهایی است که با هوشمندی وجذب متخصصان ، ارزش افزوده قابل توجهی را بدست می آورند . جوانان متخصص وپرتلاش سرمایه های پنهان کشور هستند که اگر فرصت تجربه وخدمت از طرف متولیان امر در اختیار آنها قرار بگیرد می توانند در تمام عرصه ها پیشگام باشند . کشور نتایج مفید اعتماد به جوانان را در تمام ادوار مختلف مشاهده نموده است
 .امید است در آینده ای نه چندان دور شاهد این کاهش اختلاف نسلی باشیم تا بتوانیم انگیزه ورشد ورونق را در تمام عرصه ها شاهد باشیم.            لازم به ذکر است معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری روز سه‌شنبه ۲۲ تیرماه با هدف افتتاح و بازدید از مراکز نوآوری فعال در دانشگاه‌های شیراز، علوم پزشکی و صنعتی شیراز، پارک علم و فناوری و کارخانه نوآوری استان فارس به این استان سفر کرده است.