تفاهم نامه سه جانبه تولید خودرو برقی در شیراز

تفاهم نامه همکاری سه جانبه بین دانشگاه صنعتی شیراز، کارخانجات مخابراتی ایران (ITMC) و شرکت خودرو سازان جنوب به امضای ریاست دانشگاه صنعتی شیراز و مدیران این شرکت ها رسید. در مراسم انعقاد این تفاهم نامه دکتر علویان مهر رئیس دانشگاه صنعتی شیراز، دکتر آقایی رئیس هیئت مدیره کارخانجات مخابراتی ایران ، دکتر نصیری مدیرعامل کارخانجات مخابراتی ایران و مهندس پوراکبریان عضو هیئت مديره کارخانجات مخابراتی ایران ، و دکتر حجت مدیرعامل شرکت خودرو سازان جنوب و جمعی از مدیران وکارشناسان این شرکت ها حضور داشتند. این تفاهم نامه در حوزه های مهندسی، پژوهشی، اجرایی، آموزشی و مشاوره ای در حوزه صنعت خودرو و موتورسیکلت برقی برای مدت چهار سال در جهت رسیدن به اهداف فوق منعقد شد. گفتنی است پیش از این تفاهم نامه همکاری در زمینه ی تولید خودرو و موتور سیکلت های برقی بین شرکت کارخانجات مخابراتی ایران و شرکت خودرو سازان جنوب به امضا رسیده بود و انتظار می رود هم افزایی با دانشگاه صنعتی شیراز زمینه موفقیت در این پروژه را بیش از پیش افزایش دهد.