بهره برداری از مرکز تحقیقات فناوری های نوین سلامت

با حضور رئیس دانشگاه صنعتی شیراز و رئیس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و جمعی از مدیران دو دانشگاه، مرکز تحقیقات فناوری های نوین سلامت، در دانشگاه صنعتی شیراز به بهره برداری رسید.

رییس دانشگاه صنعتی شیراز در آیین امضای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه صنعتی شیراز و آغاز به کار مرکز تحقیقات فناوری سلامت در این دانشگاه، گفت: مرکز تحقیقات فناوری های نوین سلامت با هدف ارایه خدمات پیشرفته به مراکز سلامت برای نخستین بار در کشور با همکاری و مشارکت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و دانشگاه صنعتی شیراز راه اندازی شده است. دکتر «محمد مهدی علویان مهر» ابراز امیدواری کرد با ایجاد و راه اندازی این مرکز بتوانیم کارهای بزرگی در حوزه سلامت و خدمت رسانی به مردم به ویژه در شرایط بحران شیوع کرونا انجام دهیم.

رییس حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در آیین بهره برداری از مرکز تحقیقات فناوری های نوین سلامت گفت: انتظاری که از این مرکز تحقیقاتی وجود دارد، بررسی مسایل موجود در حوزه سلامت و ارایه راهکار بر اساس اقدامات پژوهشی و مداخله جهت حل مشکلات این حوزه است. دکتر «محمد حبیبی» افزود: از جمله نیازهای ضروری و فوری حوزه سلامت به ویژه در زمان کنونی و بحران بیماری کووید۱۹، بررسی داده های این بیماری و بهره مندی از دانش داده کامل و هوش مصنوعی در این مرکز تحقیقاتی جهت تصمی سازی برای مدیران حوزه سلامت دانشگاه و استان است.