پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی شیراز به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

هر سال، در آغاز ماه مهر و سال تحصیلی جدید، جوشش دوباره‌ای در مسیر پیشرفت علمی و تعالی فردی و اجتماعی آغاز می‌شود و دانشگاه‌ها به‌عنوان مهد تعلیم و تربیت انسان‌های متعهد و متخصص پویایی بیشتری می‌یابند. همزمانی شروع سال تحصیلی با هفته گرامیداشت  دفاع مقدس  که معرف بزرگترین حماسه قرن و پایداری ملت در برابر هجوم دشمن است می تواند کامل ترین مدرسه و دانشگاه برای کسانی باشد که جویای کشف و کسب آموزه‌های عمیق انسانی، معرفتی و الهی هستند.
لطف پروردگاروتلاش، مسؤولیت پذیری و جدیت اعضای هیئت علمی و کارکنان محترم دانشگاه، در کنار صبر و اهتمام ویژه دانشجویان گرامی باعث شد تا در شرایط بحرانی شیوع بیماری کرونا در کشور،  سال تحصیلی۱۴۰۰-۱۳۹۹ با موفقیت و کیفیت مطلوب سپری گردد.
    اینجانب آغاز سال تحصیلی جدید  را به همه دانشگاهیان، تلاشگران عرصه علم و دانش، اعضای محترم هیات علمی، کارکنان گرامی و دانشجویان عزیز، به ویژه دانشجویان ورودی جدید صمیمانه تبریک  گفته، از درگاه خداوند متعال برای همه عزیزان دستیابی به مدارج عالی علمی، بهروزی و سعادت را خواهانم. اميد است به فضل الهي، در طول سال تحصيلي جديد در جهت خود سازی و علم اندوزی، تلاش مضاعف نموده و در آينده با علم و معرفت بيشتر در جهت پيشرفت كشور عزیزمان ایران اسلامی مثمر ثمر باشيم.
دکتر محمد مهدی علویان مهر
رییس دانشگاه صنعتی شیراز