پیام رئیس دانشگاه صنعتی شیراز به مناسبت هفته بسیج

بسمه تعالی

بسیاری از پیشرفتها و موفقیتهای نظام اسلامی مرهون تفکر بسیجی است. مقام معظم رهبری(مدظله العالی)

هفته بسیج یادآور پیام تاریخی حضرت امام (ره) مبنی بر تشکیل بسیج مستضعفین در سال ۱۳۵۸ است که به زیبایی در تقویم تاریخ انقلاب اسلامی ایران می‌درخشد. بسیج مظهر اقتدار، ایستادگی و وحدت ملت ایران اسلامی و در حقیقت مظهر یک وحدت مقدس میان افراد ملت است.

بسیج یک جریان ریشه‌دار مکتبی و انقلابی است که با بصیرت و آگاهی عمیق در میادین مختلف، استوار ایستاده و حیات انقلاب و تداوم حرکت مردم ایران اسلامی در پیمایش قله‌های افتخار آفرین پیشرفت و سربلندی را تضمین و نقش بسیار مؤثر خود را ایفا نموده است.

هفته بسیج، بزرگ داشت جان فشانی هایی است که برای سربلندی این سرزمین صورت گرفته است. بسیج، فهم درست اتحاد، اراده و اخلاص مسلمانان است که با ظهور اسلام تولد یافته و در ملت های مسلمان رشد کرده است .ملت بزرگ ایران اسلامی آرامش و آسایش امروزی را مدیون ایثار و از خود گذشتگی بسیجیانی هستند که مفسر واقعی واژه ایثار بوده و با الهام از مکتب عاشورایی حضرت ابا عبدا... الحسین (ع)، عزت و آزادگی و شرف انسانی را برای میهن اسلامی به ارمغان آوردند تا این چنین در محضر خداوند متعال، امام (ره) و مردم ولایت‌مدار ایران اسلامی سربلند و شایسته تحسین بسیار باشند.

اقتدار و همت بسیجیان عزیز در طول هشت سال جنگ تحمیلی که سرافرازانه از میهن اسلامی در برابر متجاوزان دفاع کرده و با تداوم این مسیر ، انقلاب را از گزند بدخواهان در امان نگه داشته اند بر کسی پوشیده نیست و امروز نیز اساتید، کارکنان و دانشجویان بسیجی، پیشتاز حرکت پر شتاب علمی جمهوری اسلامی ایران هستند و تخصص و تعهد آنان در تولید علم و توسعه مرزهای دانش، تضمینی برای آینده پرافتخار کشور است.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل(ره) و شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و شهدای مدافع سلامت، هفته و روز بسیج را به تمامی بسیجیان دریادل تبریک و تهنیت عرض می نمایم و سلامتی و تندرستی این عزیزان را از درگاه خداوند متعال آرزومندم.

دکتر محمد مهدی علویانمهر

رئیس دانشگاه صنعتی شیراز