دیدار نماینده ی امور بین الملل دانشگاه Afyon Kocatepe University ‪(AKU)‬ترکیه با مسئولان دانشگاه صنعتی شیراز

در این دیدار که با حضور سرکار خانم دکتر جاهدی رییس محترم دفتر ریاست دانشگاه، اقای دکتر روزگار معاون محترم پژوهشی، آقای دکتر رهیده معاون محترم آموزشی، دکتر کامران کاظمی مدیر گروه همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه صنعتی شیراز در راستای همکاری های علمی و بین المللی،  با نماینده امور بین الملل دانشگاه Afyon Kocatepe University ‪(AKU)‬ ترکیه آقای دکتر Fatih Gungor  صورت پذیرفت، ضمن تشریح توانمندی های علمی و پژوهشی دانشگاه صنعتی شیراز، طرف ترکیه ای اقدام به معرفی دانشگاه AKU و تشریح گرنت های موجود در این دانشگاه، با محوریت گرند اراسموس پلاس نمودند. در پایان طرفین اظهار امیدواری کردند که بتوانند در بخش های مختلف مانند تبادل استاد و دانشجو و نیز طرح های تحقیقاتی همکاری خود را توسعه دهند.
همچنین نماینده دانشگاه AKU در دیدار با آقای دکتر علویان مهر رییس دانشگاه جهت همکاری های دو جانبه اعلام آمادگی نمودند. در این دیدار مقرر شد که دو دانشگاه مقدمات لازم جهت امضا تفاهم نامه همکاری های مشترک را فراهم نمایند.