در راستای تعاملات علمی و بین المللی، دانشگاه صنعتی شیراز و موسسه تحصیلات عالی طلوع سعادت افغانستان قرارداد همکاری منعقد کردند. دکتر دانش رئیس موسسه تحصیلات عالی طلوع سعادت افغانستان با حضور در دانشگاه صنعتی شیراز ضمن بازدید از امکانات علمی، فرهنگی و رفاهی این داتنشگاه، در نشستی با هیات رئیسه دانشگاه قرارداد همکاری علمی امضاء و مبادله نمودند.ایشان با ابراز خرسندی بابت حضور در دانشگاه صنعتی شیراز، استفاده از امکانات علمی و آموزشی این دانشگاه را فرصتی نکو برشمردند و خواستار توسعه هر چه بیشتر همکاری های علمی و پژوهشی با دانشگاه صنعتی شدند.

دکتر علویان مهر، رئیس دانشگاه صنعتی شیراز نیز ضمن استقبال از همکاری های علمی و پژوهشی دانشگاه های منطقه و اشاره به سرعت پیشرفت علم و تکنولوژی به خصوص در حوزه آی تی و دیجیتال،خواستار توسعه هر چه بیشتر همکاری های این دو موسسه علمی شدند.

همکاری های مشترک آموزشی و تحقیقاتی

استفاده متقابل از امکانات، منابع تحقیقاتی، آموزشی و کارگاهی

همکاری طرفین در برگزاری همایش ها، سمینارهای علمی و کارگاههای آموزشی و پژوهشی

تبادل اساتید و دانشجو

ارائه دوره های تخصصی و کوتاه مدت

و... از بندهای این قرارداد همکاری می باشند.