بر اساس اعلام موسسه بين‌المللی تايمز: دانشگاه صنعتی شیراز رتبه ۱۴۰ جهانی و ششم کشوری در بین دانشگاه های جوان را کسب نمود

نتايج رتبه بندی سال ۲۰۲۲-۲۰۲۱ موسسه بين‌المللی تايمز موسوم به THE World University Ranking 2022 اعلام گرديد

اين موسسه در رتبه‌‌بندی سال ۲۰۲۱، ۱۵۰۰ دانشگاه و در رتبه بندی سال ۲۰۲۲، ۱۶۶۲ دانشگاه و مراکز علمی و پژوهشی جهان را بررسی کرده است. در این رتبه بندی دانشگاه ها براساس چهار مأموریت اصلی خود "آموزش ، تحقیق انتقال دانش و چشم انداز بین المللی" مورد ارزیابی قرار می گیرند.

بر اساس رتبه‌بندی دانشگاه های جهان موسسه تايمز (THE World University Ranking 2022)، تنها ۵۸ دانشگاه و مرکز آموزشی و پژوهشی از ایران به این رتبه بندی راه پیدا کرده است.
بر اساس این رنکینگ، دانشگاه صنعتی شیراز با کسب رتبه ۱۴۰ جهانی  در مقام ششم رتبه بندی بین دانشگاههای جوان کشور قرار گرفته است.
این موفقیت را به تمامی اعضای هیات علمی دانشگاه و عزیرانی که هریک بنوبه خود در کسب این امتیاز دخیل بوده اند تبریک و تهنبت عرض می کنیم.