پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت نوروز و آغاز سال نو

برآمد باد صبح و بوی نوروز        به کام دوستان و بخت پیروز
مبارک بادت این سال و همه سال    همایون بادت این روز و همه روز

بدون تردید سالی که گذشت، سالی پر فراز و نشیب برای ایران عزیز بود. سالی که روزهای پرچالش، تلخ و مصائبی که برای ایرانیان به همراه داشت، و متاسفانه خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی شیراز نیز از این امر مستثنی نبود و فقدان عزیزان موجب تاثر و تالم گردید.
 پروردگار عالم را شاکر و سپاسگزاریم که خانواده بزرگ و پرافتخار دانشگاه صنعتی شیراز توانست با اهتمام والای خود، و در کوران بحران‌ها، تنگناها و کمبودها، همچنان گام های استواری را در مسیر اعتلا و بالندگی علمی کشور بردارد و همچون گذشته در عرصه‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی به توفیقات ارزنده‌ای دست یابد.
در سالی که گذشت، پروژه های عمرانی  دانشگاه با وجود تنگناهای مالی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشتند  و دانشگاه در رتبه بندی های بین المللی نتایج ارزشمندی بدست آورد.
 اینک در آستانه نوروز باستانی، ضمن تبریک و تهنیت سال جدید، مراتب قدردانی خود را از تلاش های بی دریغ همه اساتید ارجمند، کارکنان گرامی و دانشجویان عزیز تقدیم می‌دارم و همه شما گرامیان را با بهره‌مندی از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود، در تداوم پیشبرد اهداف دانشگاه و تحقق چشم اندازهای ترسیم شده دعوت می نمایم.
امید است؛ هم آوایی «نوروز» و شکوه شکفتن در «بهاران» و تقارن آن با ماه‌ پرخیر و برکت « رمضان»، نویدی معنوی برای والاهمتان روزگار باشد.
از درگاه خداوند متعال سلامتی شما و خانواده‌های محترمتان را مسئلت دارم، با این امید که سال پیش‌رو، سالی پربرکت، به دور از رنج و محنت برای ایران و  ایرانی و سرشار از موفقیت برای تمامی همکاران باشد.
 یَا مُقَلِّـبَ الْقُلُـوبِ وَ الْأَبْـصَارِ‌
یَا مُـدَبِّـرَ اللَّیْـلِ وَ النَّـهَارِ