اطلاعیه برگزاری حضوری کلاسهای درسی دانشجویان(اطلاعیه شماره ۱)

ضمن عرض تبریک سال نو به دانشجویان عزیز دانشگاه صنعتی شیراز، بدین وسیله به اطلاع می­رساند:

1. کلاسهای درس دانشجویان مقطع کارشناسی از ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ بصورت حضوری برگزار می­گردد.
  • شیوه درخواست و زمان بازگشایی خوابگاه برای دانشجویان مقطع کارشناسی که نیازمند خوابگاه هستند متعاقبا اطلاع­رسانی خواهد شد.
  1. آن دسته از دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) متقاضی خوابگاه که در مرحله رساله/پایان نامه می­باشند و در اسفند ماه سال ۱۴۰۰ در خوابگاه ساکن بوده­اند، پس از تکمیل و ارسال فرم جدید اسکان خوابگاه، از ۱۹ فروردین ۱۴۰۱ می­توانند در خوابگاه ساکن شوند. فرم مذکور در اطلاعیه بعدی در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت.
  2. بزودی اطلاعیه دیگری در خصوص تاریخ برگزاری حضوری کلاسهای درس دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی صادر خواهد شد.
  3.  شیوه درخواست و شرایط اسکان خوابگاه سایر دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی متقاضی خوابگاه، متعاقبا اطلاع­رسانی خواهد شد.
  4. امتحانات پایان نیمسال در همه مقاطع تحصیلی به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی شیراز