امضای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه صنعتی شیراز و شرکت شهرکهای صنعتی استان فارس

در راستای نامگذاری سال جدید تحت عنوان "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" از سوی مقام معظم رهبری، دانشگاه صنعتی شیراز در خصوص حمیات و پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان و رفع موانع تولید و اشتغال گامهای موثری برداشته است.

در همین خصوص در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه با حضور ریاست دانشگاه صنعتی شیراز و برخی از مسئولین مرتبط با موضوع تفاهم نامه در دفتر مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی استان فارس، تفاهم نامه همکاری های علمی و فناوری و پژوهشی امضاء شد.

دکتر علویان مهر، رئیس دانشگاه صنعتی شیراز، ضمن ابراز خرسندی از شرایط فراهم شده برای امضای این تفاهم نامه، ابراز امیدواری کردند این تفاهم نامه که بیشتر در زمینه علمی، فنی و پژوهشی می باشد هر چه سریعتر به صورت واقعی و عملگرا اجرایی شده و بتواند نیازهای پژوهشی و فنی صنایع مستقر در استان فارس را برطرف نماید. ایشان ادامه دادند در بازدیدهای میدانی که به همراه استاندار محترم فارس از شرکت شهرکهای صنعتی بعمل آوردند، زمینه های همکاری با برخی از صنایع فراهم گردید که نتایج بسیار خوبی بدنبال خواهد داشت. ایشان همچنین جهت حضور اساتید دانشگاه در صنایع مختلف به صورت تمام وقت و نیمه وقت و همچنین حضور دانشجویان جهت گذراندن دوره کارآموزی اعلام آمادگی کامل کردند.

احداث آزمایشگاه مرجع و های تک از دیگر موارد عنوان شده توسط ریاست دانشگاه بود که می تواند با پشتیبانی شرکت شهرکهای صنعتی استان و کشور تاسیس گردد و کمک قابل توجهی به صنایع استان نماید.

ایشان همچنین خواستار تعریف پروژه های مشترک به خصوص در زمینه صنایع شیمیایی، بین دانشگاه و صنایع وشرکت شهرکهای صنعتی شدند.

دکتر هاشمی مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی نیز با توجه مشکلات فراوان گریبانگیر صنعت، تنها راه رفع معضلات صنایع را ارتباط موثر و مفید با دانشگاه ها عنوان کردند و آمادگی کامل شرکت شهرکهای صنعتی را در این خصوص اعلام نمودند.

ایشان ضمن استقبال از همکاری و امضای تفاهم نامه با دانشگاه، از اختصاص دفتر جهت استقرار نماینده دانشگاه در شهرک فناوری صنایع شیمیایی خبر دادند و برای شروع هرچه زودتر همکاری های دانشگاه با صنایع مستقر در شهرک صنعتی ابراز امیدواری و پشتیبانی نمودند.

این دیدار با امضای تفاهم نامه و مبادله آن پایان یافت.