پیام سرپرست دانشگاه صنعتی شیراز به مناسبت آغاز هفته بسیج

پنجم آذرماه ۵۸ سالروز تشکیل بسیج مستضعفان به عنوان یک ابتکار و دور اندیشی بی بدیل بنیانگذار کبیر انقلاب است که مبتنی بر اندیشه انقلاب و اسلام شکل گرفت.
بسیج، میراث ماندگار معمار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره)، به عنوان سرمایه ملی است که در طول سال های اول انقلاب از دل مردم رشد کرده و امروز به بالندگی رسیده است.
نام بسیج همواره یادآور مکتب عشق، ایثار و خدمت بی منت برای مردم و از جنس مردم است، نیرویی که در طی چهار دهه از انقلاب اسلامی همواره در خط امام و رهبری به عنوان بازویی قدرتمند برای حفظ اقتدار ایران اسلامی با صلابت ایستادگی کرده است.در روزگاری که برخی کشورهای مسلمان از حرکت جدی در برابر مسئله روز یعنی غزه درمانده هستند، این اندیشه مقاومت برگرفته از بسیج است که امید مردم مظلوم فلسطین را زنده نگه داشته است. امیدوارانه روزی را می‌نگریم که با رهبری حکیمانه حضرت آیت الله خامنه‌ای، غده سرطانی رژیم اشغالگر فلسطین از بین برود و اسلام گام‌های تمدنی خویش را بردارد.
بسیج مستضعفین بی تردید به تاسی از رهنمودهای مقام معظم رهبری با نگاهی تیزبینانه و نوآورانه می‌تواند برای حفظ ارزش‌ها، توجه به موضوعات فرهنگی و اجتماعی و دفع تهدیدات مختلف که به صورت های مختلف نمایان شده، با جوشش فکری خود راهکارهای عملیاتی ارائه دهد که ثمره آن قطعاً سبب رشد و بالندگی جامعه خواهد شد.
بدینوسیله ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر هشت سال دفاع مقدس، هفته بسیج را محضر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، بسیجیان آزاده و سرافراز این مرز وبوم به‌ویژه دانشگاهیان تبریک عرض نموده و از خداوند قادر و متعال، عزت و سربلندی همه مردم ایران اسلامی را مسألت می‌نمایم.
دکتر محمد حسین شفیعی
سرپرست دانشگاه صنعتی شیراز